GazetaMax
Uncategorized

A duhet investesuar në Bitcoin gjatë këtij viti? Ja çka paralajmërojnë ekspertët

A duhet investesuar në Bitcoin gjatë këtij viti?
Bota e kriptovalutave shpërtheu në vitin 2021, me njerëz në mbarë botën që u ndërgjegjësuan për trendin dhe shumë mandje morën vendimin për të investuar.
Ajo ka tejkaluar sferat e investimeve dhe tani është një temë e nxehtë në kulturën popullore, me pothuajse të gjithë tani që njohin dikë që investon në kripto.
Bitcoin është padiskutim më i njohuri nga të gjitha kriptovalutat e ndryshme, kështu që shumë njerëz do të pyesin nëse viti 2022 është një kohë e mirë për të bërë një investim të tyrin.
A është investimi në Bitcoin një ide e mirë në vitin 2022?
Bitcoin tenton të jetë një tregues i tendencave të përgjithshme në tregun e kriptove, pasi është deri tani kriptomonedha më e madhe dhe pjesa tjetër e tregut priret të ndjekë tendencat e para me Bitcoin.
Në vitin 2021, çmimi i Bitcoin arriti një nivel më të lartë të të gjitha kohërave në mbi 68,000 dollarë, por ai ra më pak se 30,000 dollarë në korrik. Është pikërisht kjo paqëndrueshmëri që ka nxitur ekspertët që investitorët e mundshëm t’i mbajnë investimet e tyre në kripto nën pesë përqind të portofolit në fillim.
Sipas time.com, një numër ekspertësh besojnë se është vetëm çështje kohe përpara se Bitcoin të arrijë 100,000 dollarë, që do të thotë se viti 2022 mund të jetë një kohë e mirë për të investuar për të kapërcyer atë valë.
Nëse do të investoni në kripto në vitin 2022, këshillohet t’i mbani investimet tuaja të vogla dhe të mos e vendosni kurrë kripto-n mbi synimet e tjera financiare.

Related posts

Edhe Google me orë inteligjente

e-max

Fotot e fshehura në iPhone do të mund t’i hapni vetëm ju

e-max

Haxhi dhe haxhilerët një mesazh botës në ruajtjen e paqes

e-max