Hakerët kanë vjedhur kriptovaluta në vlerë prej 615 milionë dollarëve

Kompania bllokçejn sot ka bërë të ditur se hakerët kanë nxjerrë kriptovaluta në vlerë prej 615 milionë dollarëve nga sistemi i saj, që me siguri është vjedhja më e madhe e këtij lloji në histori.

Më 23 mars hakerët kanë vjedhur 173.600 eter tokenë dhe 25,5 milionë tokenë SHBA Koin. Vlera e përgjithshme e këtyre kriptovalutave momentalisht arrin 614 milionë dollarë.

Ronin, vjedhjen e ka zbuluar sot.

“Bashkëpunojmë drejtpërdrejt me agjenci të mëdha qeveritare që të sigurohemi se kriminelët do të jenë nxirren para drejtësisë”, thonë nga kompania, fokusi i së cilës janë video lojërat.

Të fundit në përqindje