Kur mund të presim një iPhone me Face ID dhe prerje në ekran?

Date:

Janë shfaqur informacione, të cilat tregojnë se kur Apple mund të zbatojë një sistem Face ID në ekran.

Aktualisht, modelet e Apple iPhone përdorin një ekran “edge-to-edge”, me përjashtim të pjesës së sipërme të mesme të ekranit ku ka një prerje me kamerën e përparme dhe sistemin e kamerës TrueDepth që përdoret për Face ID.

Kjo mund të ndryshojë me lëshimin e modelit iPhone 15. Kjo seri telefonash pritet gjatë vitit 2023 dhe faqja The Elec zbulon se Apple më në fund mund të prezantojë sistemin Face ID në ekran në modelin iPhone 15.

Kjo do të thotë që iPhone 15 më në fund mund të ketë një ekran të plotë, pa asnjë prerje, gjë që duhet të lejojë një dizajn dhe përvojë shumë më të mirë të përdoruesit.

Apple pritet të vazhdojë të përdorë prerjen në linjën e iPhone 14, por informacioni i fundit i rrjedhur tregoi se kompania mund të zëvendësojë prerjen me një hapje të zgjatur. /Telegrafi/

e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

Afrim Gashi: Rritja e shumicës ishte një fiasko e vërtetë

Procesi i rritjes së shumicës, ishte një fiasko e...

Njihuni me Krenarin e super projektit ” Mrena nates”

Ai është artisti i familjes e megjithëse që i...

Shpenzim Beadini: Aktivitetet e fshehta ekonomike përbëjnë një fakt në jetën tonë të përditshme

Vlerësimin për aktivitetet e ekonomisë së fshehtë i konsideroj...