GazetaMax
Uncategorized

Në disa iPhone, nuk do mund të përdorni më WhatsApp

13:02 05/09/2022WhatsApp së shpejti do të ndalojë  së funksionuari në modele të caktuar iPhone.  Nga 24 Tetori, platforma e kompanisë Meta nuk do të suportojë më pajisjet që përdorin sistemin operativ iOS 10 dhe iOS 11.Përdoruesit e iPhone 5 dhe 5c, të cilët nuk përdorin sistemin iOS 12 duhet të marrin një celular të ri ose të kërkojnë aplikacione alternative.Modelet e iPhone 5s dhe 6 mund të vazhdojnë të përdoren nëse kryhet përditësimi i sistemit operativ.Në celularët iPhone 6s si dhe modelet më të reja  funksionon iOS 15. Ndërkohë, përditësimi i ri iOS 16 do të jetë i disponueshëm për iPhone 8 e më tej./tvklan.al

Related posts

Twitter teston postimet me 2500 karaktere

e-max

Rusia gjobit kompaninë Google me 370 milionë Dollarë

e-max

Instagram e zgjidhi problemin e InstaStory në iOS me një përditësim

e-max

Leave a Comment

Uncategorized

Në disa iPhone, nuk do mund të përdorni më WhatsApp

13:02 05/09/2022WhatsApp së shpejti do të ndalojë  së funksionuari në modele të caktuar iPhone.  Nga 24 Tetori, platforma e kompanisë Meta nuk do të suportojë më pajisjet që përdorin sistemin operativ iOS 10 dhe iOS 11.Përdoruesit e iPhone 5 dhe 5c, të cilët nuk përdorin sistemin iOS 12 duhet të marrin një celular të ri ose të kërkojnë aplikacione alternative.Modelet e iPhone 5s dhe 6 mund të vazhdojnë të përdoren nëse kryhet përditësimi i sistemit operativ.Në celularët iPhone 6s si dhe modelet më të reja  funksionon iOS 15. Ndërkohë, përditësimi i ri iOS 16 do të jetë i disponueshëm për iPhone 8 e më tej./tvklan.al

Related posts

Google ka fshirë një mori aplikacionesh të cilat merrnin të dhëna personale të njerëzve

e-max

Njësoj si Zelenskin sot, edhe Skënderbeun e quanin hero

e-max

Kalojnë të gjitha rrugët nga Stambolli?

e-max

Leave a Comment