GazetaMax
Uncategorized

Në disa iPhone, nuk do mund të përdorni më WhatsApp

13:02 05/09/2022WhatsApp së shpejti do të ndalojë  së funksionuari në modele të caktuar iPhone.  Nga 24 Tetori, platforma e kompanisë Meta nuk do të suportojë më pajisjet që përdorin sistemin operativ iOS 10 dhe iOS 11.Përdoruesit e iPhone 5 dhe 5c, të cilët nuk përdorin sistemin iOS 12 duhet të marrin një celular të ri ose të kërkojnë aplikacione alternative.Modelet e iPhone 5s dhe 6 mund të vazhdojnë të përdoren nëse kryhet përditësimi i sistemit operativ.Në celularët iPhone 6s si dhe modelet më të reja  funksionon iOS 15. Ndërkohë, përditësimi i ri iOS 16 do të jetë i disponueshëm për iPhone 8 e më tej./tvklan.al

Related posts

Bëmat e veta, VMRO-ja i kërkon te të tjerët!

e-max

Zephyr thyen rekordin e vet të fluturimit më të gjatë pa pilot

e-max

Elon Musk kërcënon se do prishë marrëveshjen me Twitter

e-max

Leave a Comment