GazetaMax
Uncategorized

Protesta, protesta dhe vetem protesta

Vetëm kjo është rruga që shqiptarët të mundin hajninë, varfërinë dhe fitojnë të drejtat e tyre.

Në mes të protestuesve, Edi Rama ka futur mercenarë të paguar prej tij, të cilët sulmojnë opozitën politike dhe janë urdhëruar të thonë se “nuk kemi punë me politikën”.

Kjo tezë shantazhi po përdoret me intensitet edhe nga mediat mercenare të Edi Ramës që janë po aq shumë hajdutë të xhepave të shqiptarëve sa dhe qeveritarët.

Në protesta askush nuk po del e nuk del për të mbledhur vota.

Koha e votave do të jetë kur të vijnë zgjedhjet e atëhere seicili të votojë këdo dëshiron.

Protesta është e drejtë fondamentale e çdo individi, në protestë duhet të bashkohen të gjithë shqiptarët që janë kundër kësaj hajnie qeveritare, në protestë ka nevojë të jemi sa më shumë e sa më të bashkuar.

Cilido që ju thotë se opozita nuk ka vend këtu apo sulmon politikën si instrument ndryshimi, dijeni është mercenar i Edi Ramës dhe është aty për të sabotuar protestën.

Tregojuni vendin pa komplekse.

Related posts

Bëmat e veta, VMRO-ja i kërkon te të tjerët!

e-max

Super-Wireless nga drita

e-max

Snapchati me risi

e-max

Leave a Comment