Selmani: Shumica parlamentare është stabile mirëpo patjetër të zgjerohet që të kalojnë ndryshimet kushtetuese

Date:

Duke folur për hyrjen e Aleancës në pushtet, respektivisht daljen e Alternativës dhe shkarkimin e emrimin e ministrave me 65 deputet, ish deputeti, Imer Selmani njëherë edhe njohës i mirë I rethanave politike ka thënë se me këto numra që aktualisht i ka shumica është më komote në realizimin e planeve të veta dhe projekteve.

Thotë se ky numër është më stabil se sa numri që kishte shumica në kohën kur pjesë e sajë ishte Alternativa e Afrim Gashit.

Megjithatë, shton se shumica me patjetër të rritet sepse siç thotë, pavarësisht faktit se shumica është stabile, kjo shumicë nuk mund të kalojë ndryshimet Kushtetuese që janë kusht për integrimin në Bashkimin Evropian.

Deklarata e plotë:

https://www.facebook.com/watch/?v=1226695031278046&t=0

e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

Ringjallja e VMRO-së dhe bashkimi i dy “kryeneqëve”!

Nga Destan JONUZI Ali Ahmeti ende mbanë primatin e të...

Artis Kastrati shqiptari mjaft i respektuar në Festivalin e Cannës mes yjeve

Zemra na bëhet mal kur shohim se si personazhë...

Një Kolanë veprash më shumë se shkencë

Tetë vëllimet e profesor Ismail Ahmedit tashmë kanë zënë vend në...

Ju prezantojmë Celi Uka, një yll në ngjitje i muzikës

Ai jeton dhe vepron në Zvicër, por mësojmë se...