Shitja e Milanit, zbulohet se çfarë do të ndodh me Gazidis

Sipas një raporti, CEO i AC Milan, Ivan Gazidis, do të të marrë një fitim nëse klubi do të shitej nga Elliott Management.
Edicioni i sotëm i il Corriere dello Sport ,raporton se me shitjen e Milanit tek Investcorp, emri i Ivan Gazidis mund të largohet nga nomenklatura aktuale e menaxhimit duke pasur parasysh lidhjet e tij me Elliott dhe vullnetin e mundshëm të fondit me bazë në Bahrein për të sjellë në një shef ekzekutiv e dinë më mirë, përcjell ORAinfo.

Gazeta romake shkruan se ka një pjesë të interesit të kontratës së Gazidis me Milanin që i jep atij të drejtën e një bonusi të lidhur me marzhin e fitimit që Elliott do të marrë nga shitja e Milanit te një blerës i ri, në këtë rast Investcorp.
Ndërkohë, Paolo Maldini dhe Frederic Massara vlerësohen shumë nga Investcorp dhe duhet të mbeten, ndërkohë që ka gjithashtu një shans të mirë që Geoffrey Moncada gjithashtu të qëndrojë në klub dhe të vazhdojë punën e tij./ORAinfo/

Të fundit në përqindje