BARTJA E FUNERALIT NGA EVROPA PËR NË VENDET E BALLKANIT

LAJME

Kur polli lopa

Hamdi Nuhiju A polli lopa, do të ishte pyetja më adekuate? Jo, nuk është koha!

Ku fle lepuri?

Hamdi Nuhiju Maqedonia e Veriut ka nisur rrugëtimin e saj drejt Bashkimit Evropian, tashmë e

LIFESTYLE

Si të shmangim infeksionet e veshit në plazh?

Me ardhjen e verës dhe fillimin e sezonit të plazhit, në shërbimin e pediatrisë në QSUT është shtuar edhe numri i pacientëve të vegjël. Veç problemeve me grykët, temperaturën dhe infeksionet e

SPORT