GazetaMax
LIFESTYLE

Dizza Berber Shop, vendi që duhet vizituar me lokacion në Haraçinë

Një berber tashmë i njohur në rajonin e Shkupit por me lokacion në Haraçinë është pikërisht Dizza Berber Shop të cilin duhet patjetër vizituar për shkak se aty ndodhin mrekulli në heqjen e flokëve dhe rregullimin e tyre në stile të ndryshme varësisht nga ajo që dëshironi. Në vazhdim ju sjellim disa imazhe në të cilat shihet kujdesi që pronarët e këtij salloni ondulimi për meshkuj i bëjnë klientelës së tyre.

Related posts

Mënyra më e mirë natyrale për heqjen e nikotinës dhe katranit nga mushkëritë!

e-max

Pesë këshilla si të silleni me njerëzit me çrregullim në të ushqyer

e-max

6 shprehi me telefona të mençur që dëmtojnë lidhjen tuaj

e-max