GazetaMax
LAJME

Festim Halili e Faton Ahmeti në iftar me Malësinë e Tetovës

Sekretari i Përgjithshëm i BDI-së Faton Ahmeti sonte së bashku me Shtabin zgjedhor komunal kanë qëndruar në iftar në Malësinë e Tetovës, gjegjësisht me Këshillat Vendor “Shipkovicë”, “Bozovcë”, “Veshallë”, “Brodec”, “Rasadishtë”, “Gajre” dhe “Lisec”.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Sonte, bashkë me Shtabin zgjedhor komunal, ishim në iftar të përbashkët me KV “Shipkovicë”, “Bozovcë”, “Veshallë”, “Brodec”, “Rasadishtë”, “Gajre” dhe “Lisec” në Malësinë e Tetovës.

Bashkimi Demokratik për Integrim gjithmonë e ka nderuar dhe vlerësuar Malësinë e Tetovës për kontributin dhe sakrificat e bëra gjatë periudhave të ndryshme historike.

Mbetemi të përkushtuar në rrugën tonë drejt një të ardhme më të mirë për të gjithë.

Falënderoj përzemërsisht organizatorët dhe pjesëmarrësit.

#bashkë #Shipkovicë #Bozovcë #Veshallë #Brodec #Rasadishtë #Gajre #Lisec

#JoRusisëPoEuropës

300x250

Related posts

Dita e premte – dita e shpirtërave, ditë jo pune për qytetarët e besimit ortodoks

e-max

Ligji për marrdhënie pune/ Debat në komisionin për punë dhe politikë sociale

e-max

UNT përmbylli projektin kërkimor kundër dronëve vrasës

e-max