GazetaMax
LAJME

Festim Halili: Onur Kasa zgjidhet kryetar i Forumit rinor të BDI në Gam Gam

Zgjedhjet për Forumin rinor të BDI në degën e Tetovës tashmë po hynë në një fazë të rëndësishme pas një konsulte dhe takikmi në çdo Këshill vendor në kuadër të kësaj partie që në degën e Tetovës e kryeson nënkryetari i degës, Festim Halili.

Sot është mbajtur Kuvendi zgjedhor i Forumit rinor në nëndegën Gam Gam, ku kryetar është zgjedhur Onur Kasa.

 Kuvendet e Forumit Rinor përshkojnë çdo lagje e çdo cep të Tetovës.

Do të bisedojmë me çdo të ri, familja e madhe e BDI-së sa vinë e shtohet dhe në këtë kampanjë, numri i të rrinjëve të anëtarësuar ka shkuar në 1500.

Sonte, këshilli vendor Gam-Gam, me votë unanime zgjodhi për kryetar Onur Kasa.

BASHKË NDËRTOJMË TË ARDHMEN.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=921161599574307&set=pcb.921162422907558

Related posts

Nuredini: Ngjarje për përmirësimin e gjendjes mjedisore të monumentit të natyrës Liqeni i Dojranit 

e-max

Këshilli i ambasadorëve: Në këto ditë të vështira, t’u ndihmojmë popullit të Turqisë dhe Sirisë

e-max

Punëtorët e Postës bëhen gati për grevë, mungojnë 50 mln denarë për 2 mijë punëtor

e-max