Genta bukurshe që nga fëmijërija, kështu dukej

Kështu dukej Genta Ismajli kur ishte e vogël.
Genta Ismajli është ndër artistet më të dashura dhe më të komentuar të momentit.
Ajo para pak muash fitoi epitetin nënë, duke u bërë nënë e një vazje dhe një djali.
Ajo në lloaginë e saj Instagram, po gjenë kohë për të mbajtur aktiv ndjekësit e saj të cilët e ndjekin, shkruna Kosovajra.

Së fundmi, ajo ka shpërndarë një imazh ku shihet bashkë me babin e saj vite më parë.
Ajo nuk ka cekur se kur është shkrepur ajo fotografi, vetëm se e ka etiketuar babin e saj.

Të fundit në përqindje