GazetaMax
Uncategorized

iPhone 14, Apple pritet të ndryshojë kamerën!

Kur bëhet fjalë për kamerat në modelet e iPhone, Apple deri më tani ka praktikuar sensorë të vegjël dhe mesatar.

Modeli më i fuqishëm nga seria aktuale, iPhone 13 Pro Max, përdor një sensor 12MP për kamerën kryesore.

Por, kompania e famshme thuhet do të rrisë rezolucionin e modeleve iPhone 14 Pro dhe Pro Max në 48MP.

Si rezultat, baza e kamerës në anën e pasme do të jetë më e madhe.

Rritja pritet të jetë e konsiderueshme në krahasim me sensorët aktualë 12MP, të cilët janë të disponueshëm në serinë iPhone 13.

Mbetet të shihet se sa do të ndikojë rritja e kamerës në cilësinë e fotove dhe videove.

Related posts

Shmangni këtë gabim gjatë karikimit të telefonit

e-max

Në kujtim të heroit Xhemail Fetahaj!

e-max

Makina e parë fluturuese në treg në 2024

e-max