Jordanova: Duhej të reagonim ndaj këtij provokimi nga Bullgaria

Date:

Shkup, 18 Prill – “Pozicionet bullgare mbeten të njëjta, se retorika mund të ketë ndryshuar, por praktikisht qëndrimi nuk ka ndryshuar. Për këdo që e ka ndjekur këtë nga afër, ky provokim i pacipë politik është i padenjë për dy vendet fqinje, i padenjë për dy vende partnere të NATO-s.

Fatkeqësisht, ajo që nuk shohim nga ana jonë është një reagim. Ka një njoftim nga presidenti, ka një pjesë të intervistës me kryeministrin, ndërsa në ueb faqen e MPJ-së ka foto nga takimi Osmani-Petkov.

Çfarë do të mbetet në historinë e shtetit maqedonas si reagim ndaj këtij provokimi të pafytyrë?

Është dashur të kemi një reagim”, tha në Top Tema, Dr. Malinka Ristevska Jordanova – anëtare e Bordit Drejtues të EPI.

e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

Dashuri dhe festë për të voglin e yllit Liza

Dihet tashmë se ajo është një yll i muzikës...

Banorët e Rekës të zemëruar: Prerje masive e drunjëve, asnjë investim

Përkundër faktit se në Parqet Nacionale me ligj është...

Klinika Universitare Reumatologjike pjesëmarrëse në Kongresin Reumatologjik EULAR 2023 në Milano

Klinika Universitare Reumatologjike me stafin e saj merr pjesë...