GazetaMax
Uncategorized

Instagram do t’ju lejojë t’i përgjigjeni mesazheve të drejtpërdrejta nga “feed”

Instagram shpesh po prezanton veçori dhe opsione të reja dhe këto tani zbatohen për dërgimin e mesazheve të çastit përmes kësaj platforme.

Opsioni i ri më i dobishëm është një përgjigje e shpejtë ndaj një mesazhi të drejtpërdrejtë direkt nga furnizimi pa pasur nevojë të futeni në kutinë hyrëse dhe të humbni përmbajtjen që ishte në furnizim.

Ekzistojnë gjithashtu opsione të reja të ndarjes, si dhe aftësia për të dërguar pamje paraprake të këngëve dhe për të kryer sondazhe në bisedat në grup.

Instagram shpesh po prezanton veçori dhe opsione të reja dhe këto tani zbatohen për dërgimin e mesazheve të çastit përmes kësaj platforme.

Opsioni i ri më i dobishëm është një përgjigje e shpejtë ndaj një mesazhi të drejtpërdrejtë direkt nga furnizimi pa pasur nevojë të futeni në kutinë hyrëse dhe të humbni përmbajtjen që ishte në furnizim.

Ekzistojnë gjithashtu opsione të reja të ndarjes, si dhe aftësia për të dërguar pamje paraprake të këngëve dhe për të kryer sondazhe në bisedat në grup.

Related posts

Ja sa do të jetë vlera e Bitcoin në vitin 2025

e-max

Instagram gjobitet 405 milionë euro për shkelje të privatësisë së fëmijëve

e-max

Partitë politike, njëra pas tjetrës po rradhiten pas Ali Ahmetit

e-max

Leave a Comment