GazetaMax
Uncategorized

Instagram po ju lutet që të ndaloni ripostimin e TikToks në Reels

Instagram po bën disa ndryshime të reja të fokusuara te krijuesit në platformën e tij, për të cilat kreu i Instagram-it Adam Mosseri tha se kanë për qëllim “të sigurohen që meritat t’u shkojnë atyre që e meritojnë atë”.

Gjërat e reja përbëhen nga tre ndryshime: etiketat e produkteve tani janë të disponueshme për të gjithë, kështu që ju mund të etiketoni një produkt në postimin tuaj; ju mund ta caktoni veten në një kategori si “Fotograf” ose “Raper” dhe ta bëni atë kategori të shfaqet sa herë që etiketohesh në një postim; dhe Instagram do të fillojë të promovojë më shumë përmbajtje origjinale në platformë.

“Nëse krijoni diçka nga e para,” tha Mosseri në një video duke shpjeguar veçoritë e reja, “duhet të merrni më shumë kredi sesa nëse po rindani diçka që keni gjetur nga dikush tjetër. Ne do të përpiqemi dhe do të bëjmë më shumë për të provuar dhe vlerësuar më shumë përmbajtjen origjinale, veçanërisht në krahasim me përmbajtjen e ripostuar.” Vlerësimi i përmbajtjes origjinale nuk është një gjë e re, sigurisht, por Mosseri tha se Instagram do të anohet më shumë në këtë drejtim.

Përkthimi? Ju lutemi, ju lutemi, ndaloni së postuari vetëm TikToks-in tuaj të preferuar në Reels. po ju lutemi.

Related posts

Keni Android? 11 aplikacionet që duhet të fshini tani, sipas Google

e-max

Reagime të shumta për blerjen e rrjetit social Twitter nga Elon Musk

e-max

Netflix bëhet bashkë me Microsoft: Do të ofrojnë shërbim më të lirë, por e ka një “hile”

e-max

Leave a Comment

Uncategorized

Instagram po ju lutet që të ndaloni ripostimin e TikToks në Reels

Instagram po bën disa ndryshime të reja të fokusuara te krijuesit në platformën e tij, për të cilat kreu i Instagram-it Adam Mosseri tha se kanë për qëllim “të sigurohen që meritat t’u shkojnë atyre që e meritojnë atë”.

Gjërat e reja përbëhen nga tre ndryshime: etiketat e produkteve tani janë të disponueshme për të gjithë, kështu që ju mund të etiketoni një produkt në postimin tuaj; ju mund ta caktoni veten në një kategori si “Fotograf” ose “Raper” dhe ta bëni atë kategori të shfaqet sa herë që etiketohesh në një postim; dhe Instagram do të fillojë të promovojë më shumë përmbajtje origjinale në platformë.

“Nëse krijoni diçka nga e para,” tha Mosseri në një video duke shpjeguar veçoritë e reja, “duhet të merrni më shumë kredi sesa nëse po rindani diçka që keni gjetur nga dikush tjetër. Ne do të përpiqemi dhe do të bëjmë më shumë për të provuar dhe vlerësuar më shumë përmbajtjen origjinale, veçanërisht në krahasim me përmbajtjen e ripostuar.” Vlerësimi i përmbajtjes origjinale nuk është një gjë e re, sigurisht, por Mosseri tha se Instagram do të anohet më shumë në këtë drejtim.

Përkthimi? Ju lutemi, ju lutemi, ndaloni së postuari vetëm TikToks-in tuaj të preferuar në Reels. po ju lutemi.

Related posts

Ramiz Lladrovci: Vota për Nik Gjeloshajn, është votë për Malësinë, për krenarinë tonë

e-max

Muzg

e-max

Ringjallja e VMRO-së dhe bashkimi i dy “kryeneqëve”!

e-max

Leave a Comment