Probleme me Facebookun, përdoruesit në mbarë botën ankohen se nuk mund të hyjnë as në Instagram

Rrjeti social Facebook, si dhe Instagrami, kanë rënë në disa pjesë të botës.

Shumë përdorues raportojnë se kanë problem me përdorimin e Facebookut dhe disa prej tyre nuk kanë Instagram apo Messenger.

Përdoruesit raportojnë probleme me mesazhet dhe shtojnë se nuk mund të postojnë përmbajtje në profilet e tyre.

DownDetector deklaroi se kishte më shumë se 2,900 raportime për probleme me Facebook.

Ndryshe, Facebook ka paralajmëruar se do të ketë përditësime të reja rreth sigurisë së rrjetit social.

Të fundit në përqindje