22 vite nga krismat e Brigadës 113/ Ahmeti: Ditët e lavdisë kombëtare nuk guxojnë të humben nga kujtesa e vegjëlisë

Date:

Kryetari i BDI Ali Ahmeti me bashkëpunëtorë sot ka qëndruar në rajonin e Likovës për të shënuar 22 vjetorin e krismave të para të Brigadës 113 – Ismet Jashari – Kumanova dhe shpallja e Karadakut zonë e lirë.

Data e sotme dhe ditët e lavdisë kombëtare nuk guxojnë të humben nga kujtesa e vegjëlisë, kemi obligim që të përcjellim deri në përjetësi kujtimin dhe amanetin e dëshmorëve. Le të jetë ajo atdhedashuri e tyre frymëzim për të ndërtuar të ardhmen!, ka shkruar mes tjerave kryetari Ahmeti.

Në Sllupçan bëhemi bashkë për të evokuar kujtimin e kushtrimit të lirisë në zonën e Karadakut, atdhedashurinë dhe bekimet e nënave që ia falën atdheut bijtë e bijat e tyre.

22 vite më parë krismat e para të Brigadës 113 – Ismet Jashari Kumanova dhe shpallja e Karadakut zonë e lirë do të tregonin për vendosshmërinë tonë në kauzën e drejtë të lirisë e barazisë.

Data e sotme dhe ditët e lavdisë kombëtare nuk guxojnë të humben nga kujtesa e vegjëlisë, kemi obligim që të përcjellim deri në përjetësi kujtimin dhe amanetin e dëshmorëve. Le të jetë ajo atdhedashuri e tyre frymëzim për të ndërtuar të ardhmen!

Qoftë i përjetshëm kujtimi për të gjithë dëshmorët e kombit! LAVDI!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=777347920425999&set=pcb.777348570425934
e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

Ringjallja e VMRO-së dhe bashkimi i dy “kryeneqëve”!

Nga Destan JONUZI Ali Ahmeti ende mbanë primatin e të...

Artis Kastrati shqiptari mjaft i respektuar në Festivalin e Cannës mes yjeve

Zemra na bëhet mal kur shohim se si personazhë...

Një Kolanë veprash më shumë se shkencë

Tetë vëllimet e profesor Ismail Ahmedit tashmë kanë zënë vend në...

Ju prezantojmë Celi Uka, një yll në ngjitje i muzikës

Ai jeton dhe vepron në Zvicër, por mësojmë se...