Teknologji

Sa ujë pi Inteligjenca Artificiale?

Ndërsa e gjithë bota është duke hamendësuar se si do të jetë jeta pas disa vitesh pas përdorimit masiv të Inteligjencës Artificiale, Universitetet e...

Tesla do të ofrojë Modelin X Plaid me të njëjtin modalitet si Model S

Shefi ekzekutiv i Tesla, Elon Musk ka konfirmuar se Model X Plaid do të përditësohet për të përfshirë të njëjtin funksion Track Mode si...

OpenAI lanson aplikacionin falas ChatGPT për iOS

OpenAI ka prezantuar një aplikacion iOS për ChatGPT, duke premtuar se një version Android do të vijë “së shpejti”. Aplikacioni është falas për t’u përdorur,...

Njihuni me update të fundit të Apple, ju bën të flisni me vete

Më 18 Maj, Apple ka njoftuar një koleksion të veçorive të reja të iPhone, iPad dhe Mac, duke përfshirë mundësinë që iPhone ose iPad-i...

Shmangni këtë gabim gjatë karikimit të telefonit

Lënia e karikuesit të telefonit në prizë jo vetëm që rrit faturat e energjisë elektrike, por edhe harxhon energji. Kompanitë e Meyer, një kompani ngrohjeje,...

MË TË LEXUARAT