A po paralajmëron Bekteshi masa edhe për prodhuesit e tjerë të ushqimeve

Date:

Sot, Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi ka kontrolluar në terren, në disa markete se a janë të furnizuara me buk dhe se a po zbatohet Vendimi për ngrirjen e çmimit të bukës në 33 denarë, gjithashtu edhe se sa janë zbritur në përgjithësi çmimet e produkteve tjera ushqimore bazë.

Kujtojmë se mbrëmë Bekteshi publikoi edhe Vendimin e ri për mbrojtjen e plotë të qytetarëve. Vendimin për përcaktimin e detyrimit të tregtarëve për të blerë dhe shitur lloje dhe sasi të caktuara të mallrave të caktuara tek konsumatorët në një mënyrë të caktuar.

Vizita në terren sot dhe Vendimi i mbrëmshëm na bëjnë të shpresojmë se Bekteshi mund të ndërrmarë masa edhe për prodhuesit e tjerë të ushqimeve e që do të jenë në favor të qytetarëve.

e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

Ringjallja e VMRO-së dhe bashkimi i dy “kryeneqëve”!

Nga Destan JONUZI Ali Ahmeti ende mbanë primatin e të...

Artis Kastrati shqiptari mjaft i respektuar në Festivalin e Cannës mes yjeve

Zemra na bëhet mal kur shohim se si personazhë...

Një Kolanë veprash më shumë se shkencë

Tetë vëllimet e profesor Ismail Ahmedit tashmë kanë zënë vend në...

Ju prezantojmë Celi Uka, një yll në ngjitje i muzikës

Ai jeton dhe vepron në Zvicër, por mësojmë se...