Ambulanca në komunën e Pllasnicës nga sot do të punojë me dy turne

Date:

Kryetari i komunës së Pllasnicës, Alija Jaoski përmes një postimi në rrjetet sociale ka njoftuar se nga dita e sotme ambulanca në këtë komunë do të funksionojë me dy turne edhe atë nga ora 8 e mëngjesit deri në ora 19 në mbrëmje.

Ja postimi i kryetarit të komunës, Jaoski:

Të nderuar qytetarë të komunës së Pllasnicës,

Nga sot ambulanca do të punojë në dy ndërrime, që do të thotë nga ora 08:00 deri në ora 19:00, falë bashkëpunimit të ndërsjellë të kryetarit dhe Spec. Dr. Emanuela Beluloska funksionon me dy turne të ambulancës sonë. Ndërrimi i dytë do të drejtohet nga Dr. Serhan Miftaroski dhe infermierja Avmedina Nurçeska. Çdo sukses është për të mirën e të gjithë qytetarëve.

e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

Brend i ri i grimit nga artisti shqiptar Ernesti

Ai është një nga artistët e grimit, ndër më...

Albiona Tasholli një asambleiste shembull, e guximshme dhe aktive

Albiona Tasholli,një asambleiste shembull në Komunën e Lipjanit,nga radhët...

Afrim Gashi: Rritja e shumicës ishte një fiasko e vërtetë

Procesi i rritjes së shumicës, ishte një fiasko e...

Njihuni me Krenarin e super projektit ” Mrena nates”

Ai është artisti i familjes e megjithëse që i...