GazetaMax
Lajme

Nesër mblidhet kuvendi, ja për çfarë diskutohet

Nesër do të ketë seancë plenare.
Deputetët do t’iu drejtohen nesër ulëseve të Kuvendit të Kosovës në një seancë të thirrur për në orën 10:00.
Në rend dite do të jetë edhe debati parlamentar për politikën e jashtme.Pikat e tjera të rendit të ditës janë shqyrtimi i parë i Projektligjit për Kompensimin e Viktimave të Krimit dhe atij për Pronën Publike, shqyrtimi i dytë i Projektligjit për bashkëpunim juridik ndërkombëtar në çështjet civile dhe atij për ndryshim- plotësimin e Ligjit për bashkëpunim juridik ndërkombëtar në çështje penale.
Po ashtu do të shqyrtohet edhe raporti me rekomandime lidhur me mbikëqyrjen e zbatimit të Ligjit për Infrastrukturën Kritike, shqyrtimi i raportit me rekomandime lidhur me raportin e auditimit për pasqyrat financiare të Ministrisë së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit për vitin 2020.
Pikë e njëmbëdhjetë e rendit të ditës është propozimi i Grupit Parlamentar Lista Serbe për emërimin e anëtarit në Komisionin Ad-Hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për një anëtari të Bordit për Ankesa të Mediave, për të vazhduar me dy pikat e fundit të seancës plenare – zgjedhja e anëtarëve të Komisionit për Ndihmë Shtetërore dhe formimi i Komisionit Hetimor Parlamentar mbi menaxhimin e krizës energjetike nga ana e Qeverisë së Kosovës.

Related posts

Bujar Osmani me ftesë publike për iftar të përbashkët me kundër kandidatët

Gazetamax.mk

Armend Muja flet për 1 vjetorin e Qeverisë Kurti: Me një qeverisje tjetër, Kosova kish ra në dy gjunjë

Gazetamax.mk

MEPSO dhe USAID nënshkruan memorandum për furnizim të sistemit të ri SCADA/EMS

Gazetamax.mk