GazetaMax
LAJME

Anrra Centrum gjithë besimtarëve musliman ju uron muajin e shenjtë të Ramazanit

Kompania e ndërtimit Anrra Centrum me rastin e fillimit të muajit të shenjtë të Ramazanit, të gjithë besimtarëve musliman ju dëshiron agjërim të lehtë dhe mirësi në gjithë familjet.

 

Urimi i kompanisë Anrra Centrum:

 

Të dashur besimtarë,

Urime fillimi i muajit të Shenjtë të Ramazanit!

Ju dëshirojm agjërim të lehtë dhe mirësi në familjet tuaja!

https://www.facebook.com/anrashpk/photos/a.209879152527937/1989292221253279/

Related posts

EDITORIAL / Kokëfortësia e politikanëve maqedonas, bëri që vendi për dekada të tëra të mbetej i bllokuar në rrugën e integrimit në NATO e BE !

e-max

Takim Kovaçevski – Mejer: Avancimi i bashkëpunimit me SHBA-në në sigurinë kibernetike

e-max

Në Shkup janë sanksionuar 83 shoferë

e-max