Arsovska: Në festën e besimit dhe shpresës së përjetshme, çdo familjeje i uroj begati dhe shëndet

Shkup, 24 prill – Festën më të madhe krishtere, Ringjallja e Krishtit, e feston fitoren e jetës mbi vdekjen. Në periudhën më të shenjtë të vitit për të krishterët ortodoksë, ne festojmë shpresën, jetën dhe fitoren mbi të gjitha tundimet.

Të dashur bashkëqytetarë, më lejoni t’ju përgëzoj për festën më të madhe të krishterë, Ringjalljen e Krishtit, dhe uroj që Pashka të sjellë shëndet, paqe, harmoni dhe gëzim në shtëpitë tuaja, të cilat do t’i ndani me të dashurit tuaj.

Festa e Pashkëve është një festë e besimit dhe shpresës së përjetshme. Le ta festojmë jetën me modesti, ndershmëri dhe respekt të ndërsjellë. Me urime për shëndet dhe mbarësi në çdo familje, ju uroj festën.

Le të jetë për shumë vite

Të fundit në përqindje