GazetaMax
Lajme

Bajrami: Janë zgjedhur rreth 2000 lëndë nga anti-korrupsioni

Shkup, 18 Prill – Nënkryetari i anti-korrupsionit Nuri Bajrami në emisionin Klan Debat tha se: ”Kur një person zyrtar, njëri nga kategoritë e personave zyrtarë gjatë veprimit duke ushtruar kompetenca apo punët e veta vendos pa e përjashtuar veten për çështje për përgjegjsi të personave të afërt nuk e paralajmëron gjendjen e tillë gjendet në situatë të konfliktit të interesit, kjo situatë sjell në shkeljen e ligjit. 

Gjitha lëndët janë mbi tavolinë dhe janë shpërndarë, hetimet në aspekt të vërtetimit të përgjegjsisë dhe ndjekje me vepër penale vazhdojnë janë zgjedhur rreth 2000 lëndë , por kemi edhe shumë lëndë që procesuohen dhe vazhdojnë.”

Related posts

LSDM: 800 milionë euro investime kapitale në buxhetin e vitit 2023

e-max

Vazhdon kërkimi i të riut nga Kumanova që ra me Golf 4 në lumin Vardar

e-max

24 vite nga humbja e Beqir Limanit, Ahmeti: Kishte virtyte të larta morale dhe kombëtare

e-max

Leave a Comment