GazetaMax
Lifestyle

Çka do të bënin vushtrriasit nëse tradhtohen nga partnerët?

Fjala “tradhëti” është njëra ndër fjalët më të pa dëshiruara në shoqëri.
Revista Kosovarja ka realizuar Vix Popin e rradhës në Vushtrri dhe ka pyetur qytetarët nëse ata e falin tradhtinë dhe si do të vepronin nëse ndodh.
Shumica e qytetarëve ishin të një mendimi se nuk do ta falnin tradhtinë asnjëherë, të paktë ishin ata që do ta falnin.
Nëse do të ndodhte tradhëtia, atëherë zgjidhja e vetme për ta është ndarja.

Related posts

Mos e thithni energjinë negative nga të tjerët, 7 këshilla

Gazetamax.mk

10 karakteristikat e njerëzve vërtet të pjekur

Gazetamax.mk

Zbulohet virusi i ngjashëm me Covid, rezistent ndaj vaksinave

Gazetamax.mk