GazetaMax
LAJME

Drejtori Asani: Vitin 2023 në Klinikën për Kirurgji të fëmijve e përmbyllim me hospitalizim të 4965 fëmijëve dhe 1986 operacione të suksesshme

Klinika Universitare për Kirurgji të fëmijve po përmbyll vitin 2023 me 4965 fëmijë të hospitalizuar, 1986 nga ata të operuar.

Lajmi bëhet i ditur nga drejtori Elmedin Asani, i cili shpreh faleminderime për kolektivin për punën dhe shërbimin ndaj klientëve.

“Jam falemenderues për të gjithë kolektivit për punën dhe shërbimin ndaj qytetarve tanë. Rikthyem buzëqeshjen në 4965 familje”, shprehet Asani.

Nga numri i përgjithshëm prej 4965 pacientëve të pranuar dhe egzaminuar,132 pacientë kanë qenë nga rajoni i Gostivarit.

Related posts

Profesorët e universitetit “Shën Kirili dhe Metodi” paralajmërojnë grevë, kërkojnë paga më të larta

e-max

Kovaçevski: Marrëveshje e pranueshme me Bullgarinë është vetëm ajo që mbyllë çështjet e hapura

e-max

Petkov: Marrëdhëniet Sofje-Shkup mos të shihen nga perspektiva e një incidenti

e-max