GazetaMax
Lajme

Në një pjesëmarrje masive/ Festim Halili: Reçica e Vogël 1 zgjodhi Saqip Lokin për kryetar të Forumit Rinor

Zgjedhjet për Forumin rinor të BDI në degën e Tetovës tashmë po hynë në një fazë të rëndësishme pas një konsulte dhe takikmi në çdo Këshill vendor në kuadër të kësaj partie që në degën e Tetovës e kryeson nënkryetari i degës, Festim Halili.

Sot është mbajtur Kuvendi zgjedhor i Forumit rinor në nëndegën Reçicë e Vogël 1, ku kryetar është zgjedhur Saqip Loki.

❗️Sonte në Kuvendin e Forumit Rinor në Reçicë të Vogël 1, dua të kërkoj falje për të gjithë ata që nuk kanë vend për tu ulur!

✅️ Saqip Loki kryetar i Forumit Rinor në Reçicë të Vogël 1.

Related posts

Ndërtimi i Korridorit 8 dhe 10-D/ Rexhepi: Po lidhemi me autostradë deri në Qafë Thanë

Gazetamax.mk

Deputetët në pushim deri më 10 janar, në rend dite ratifikimi i marrëveshjes me Frontex

Gazetamax.mk

Lagjja Saat Kullë, infrastrukturë të re dhe asfaltim në rrugën “Otokar Kershovani”

Gazetamax.mk