Edi Furra në zi, hmb personin më të shtrenjtë në jetë

Këngëtari i mirënjohir i muzikës popullore ka përjetuar humbjen e të ëmës, personit më të dashur për të.
Nëna e këngëtarit ka ndërruar jetë, duke lënë të pikëlluar familjen dhe farefisin.

Këngëtari Edi Furra në shumë intervista ka treguar për sakrificat e të ëmës dhe dashurinë e kujdesin e jashtëzakonshëm që kishte për të.

Të fundit në përqindje