GazetaMax
Lajme

Eliza Hoxha thumbon Dejona Mihalin: Mjera unë për ty…

Lehtë është me ardhë hazër në Kosovën e lirë e me shit dushk për gogla.
Ku ishe oj bijë “kreshnike” në të 90-tat?
Apo atëkohë me fol s’ka mjaftu, por është dasht mu qu e me i grahë punës, protestës e pushkës me mbijetu.
Folni sa të doni, edhe shpifni, edhe përbuzni, edhe fyeni sepse kjo është ushqimi juaj që ju me pa vetën superior dhe të vetmjaftueshëm. (sepse në parimin e barazisë që shiteni, ju e shihni vetën më shumë të barabartë se të tjerët)
Por e kotë ka me qenë.
Sepse midis fjalës dhe punës ka një dallim të madh.
E qeverisja nuk matet me fjalë, as tash e as kur kryhet mandati.
Dil edhe ti, të shohin njerëzia. Mos hi tinza në Kuvend, qysh po të shohim herë e herë.
https://www.facebook.com/photo?fbid=774236074711016&set=a.325447749589853

Related posts

Vilson Sinishtaj: Ditë e mirë, ditë e mbarë për Tuzin e Malësinë

Gazetamax.mk

Komisioni për kontroll mbi ASK do të debatojë për rastin “Onishçenko” dhe raportimet për bomba

Gazetamax.mk

Ish presidenti bullgar: Sjellja agresive ndaj Maqedonisë shkakton urrejtje ndaj Bullgarisë

Gazetamax.mk