Fernandes ka marrë vendimin, këtë fanellë do ta vesh sezonin e ardhshëm

Bruno Fernandes dhe Manchester United kanë rënë dakord për renovimin e kontratës.
Të dy palët ishin në negociata për një kohë të gjatë, e cila në fund u kurorëzua me zgjatje të bashkëpunimit edhe për disa vite.
Kontrata e re e Fernandes skadon në vitin 2026.

Zyrtarizimi i nënshkrimit të kontratës tashmë është bërë edhe nga faqja zyrtare e Manchester United.
Me marrëveshjen e re, Bruno do të fitojë hiç më pak 270 mijë euro në javë.
Ai erdhi në “Old Trafford” gjatë vitit 2020 për shumën e 47 milionë funteve duke u bërë ndër lojtarët kyç të “Djajve”.

Të fundit në përqindje