Festim “Kjo është koha jonë” me rastin e Javës ndërkombëtare të infermierisë

Shkup, 12 maj – Në Parkun e qytetit në Shkup tek Guaca sot, në Ditën botërore të infermiereve, do të mbahet festimi “Kjo është koha jonë”, kushtuar Javës ndërkombëtare të infermierisë.

“Krahas pranisë së infermiereve nga i tërë vendi, presim shumë miq, bashkëpunëtorë dhe meqë bëhet fjalë për ngjarje të karakterit të hapur, do të na vijë mirë prania e një numri sa më të madh të dashamirëve të cilët do ta japin mbështetjen e tyre për profesionin e infermierisë, kumtuan organizuesit.

Pjesë e rëndësishme e ngjarjes do të jetë edhe ndarja e plaketave dhe mirënjohjeve pas vdekjes për infermieret të cilat humbën jetën duke punuar në qendra të kovidit.

Programi do të pasurohet edhe me ngjarje muzikore të disa artistëve të estradës

Të fundit në përqindje