Flow, ky emër që nuk duhet harruar

Ai është i ri në moshë, por edhe në industrinë muzikore. Fjala është për artistin me nofkën ‘Flow’, i cili ka ardhur me projektin e ri muzikor.

Në kanalin Youtube ai ka hedhur projektin e titulluar ‘Benzo’, duke treguar talentin që ka në këtë industri. Kënga u punua nga Granit Gashi dhe Darddy, që kanë bërë muzikën, kurse, teksti u shkrua nga vet ai.

‘Benzo’ u finalizua edhe me klip nga A films, me muzikë nga Granit Gashi dhe Darddy kurse directed nga Laurat Gashi. Menaxher Ilir Sinani kurse sponzor i projektit është Molla Markt.

Të fundit në përqindje