Fondi për Inovacion dhe Zhvillim Teknologjik nënshkruan Memorandum bashkëpunimi me ministrinë për Vetëqeverisje Lokale

Date:

FIZHT dhe Ministria e Vetëqeverisjes Lokale e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot nënshkruan Memorandum për bashkëpunim, për zbatimin e aktiviteteve dhe projekteve të përbashkëta.

Memorandumi është nënshkruar nga DFIZHT Festim Halili dhe Ministri i Vetëqeverisjes Lokale, Risto Penov, të cilët do të bashkëpunojnë bashkërisht dhe në partneritet në drejtim të krijimit të kushteve dhe mundësive më të mira për zhvillimin e ndërmarrësisë në vend. Në kuadër të projektit “Zhvillimi i balancuar rajonal i qëndrueshëm dhe gjithëpërfshirës – Faza 2”, dy institucionet në fazën e ardhshme, do të publikojnë një thirrje të re publike.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=765828438440958&set=pcb.765828735107595
e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

Afrim Gashi: Rritja e shumicës ishte një fiasko e vërtetë

Procesi i rritjes së shumicës, ishte një fiasko e...

Njihuni me Krenarin e super projektit ” Mrena nates”

Ai është artisti i familjes e megjithëse që i...

Shpenzim Beadini: Aktivitetet e fshehta ekonomike përbëjnë një fakt në jetën tonë të përditshme

Vlerësimin për aktivitetet e ekonomisë së fshehtë i konsideroj...