Ganimete Musliu iu drejtohet deputetëve të VV-së: Reduktoni udhëtimet zyrtare dhe ejani t’i kaloni ligjet.

Musliu, deputetëve të VV-së: Reduktoni udhëtimet zyrtare dhe ejani t’i kaloni ligjet.
Deputetja nga radhët e PDK-së, Ganimet Musliu iu ka bërë thirrje deputetëve të LVV-së që ti reduktojnë udhëtimet zyrtare, dhe të jenë prezent në seancat e Kuvendit.
“Është mirë që si LVV t’i reduktoni pak udhëtimet zyrtare dhe t’i ftoni deputetët të mbajnë përgjegjësitë për çka ja dhënë qytetar i Republikës së Kosovës, dhe që të jenë këtu për t’i kaluar ligjet”, tha Musliu duke u përgjigjur në pyetjen e Kryekuvendarit Glauk Konjufca, i cili pyeti se ku janë deputetët.
Deputetët më herët miratuan Projektligjin për kompensimin e viktimave të krimit.

Të fundit në përqindje