GazetaMax
Lajme

Gjobitet nga policia, shoferi që lëvizte me shpejtësi 208 km/h

Shkup, 10 Qershor – Tejkalimi i shpejtësisë së lëvizjes me automjete mbetet një ndër problematikat më të mëdha në komunikacionin rrugor.

Edhe përkundër sanksioneve të shumta nga punonjësit e policisë, shoferët vazhdojnë të lëvizin me shpejtësi më të madhe se ajo e lejuara.

Njësiti kontrollues i policisë për siguri në komunikacionin rrugor sot më datë 10 Qershor 2022 në periudhën prej orës 08.00 deri në ora 15.00 ka kryer kontrollin e përforcuar aksionar në magjistralen Kumanovë – Shkup – Veles, për sanksionimin e automjeteve që lëvizin me shpejtësi më të madhe se e lejuara, me ç’rast janë sanksionuar 99 shoferë.

Prej tyre, 15 automjete kanë lëvizur me shpejtësi mbi 50 kilometra në orë më shumë se shpejtësia e lejuar, dhe një mjet ka lëvizur me shpejtësi mbi 70 kilometra në orë më shumë se shpejtësia e lejuar.

Aksionet e intensifikuara të kontrolleve vazhdojnë edhe në ditët në vijim.

“U bëjmë thirrje të gjithë pjesëmarrësve në trafik që të respektojnë rregullat e komunikacionit dhe të kontribuojmë së bashku për rrugë më të sigurta”, thonë nga MPB.

Related posts

Ndryshimi i modelit zgjedhor: Partitë më të vogla duan pjesë më të madhe nga kulaçi

e-max

Nënshkruhet memorandumi për binjakëzimin e komunave Ulqin dhe Gostivar

e-max

Miteva: Arsovska është fajtore për kaosin në Shkup, të japë dorëheqje

e-max

Leave a Comment

Lajme

Gjobitet nga policia, shoferi që lëvizte me shpejtësi 208 km/h

Shkup, 10 Qershor – Tejkalimi i shpejtësisë së lëvizjes me automjete mbetet një ndër problematikat më të mëdha në komunikacionin rrugor.

Edhe përkundër sanksioneve të shumta nga punonjësit e policisë, shoferët vazhdojnë të lëvizin me shpejtësi më të madhe se ajo e lejuara.

Njësiti kontrollues i policisë për siguri në komunikacionin rrugor sot më datë 10 Qershor 2022 në periudhën prej orës 08.00 deri në ora 15.00 ka kryer kontrollin e përforcuar aksionar në magjistralen Kumanovë – Shkup – Veles, për sanksionimin e automjeteve që lëvizin me shpejtësi më të madhe se e lejuara, me ç’rast janë sanksionuar 99 shoferë.

Prej tyre, 15 automjete kanë lëvizur me shpejtësi mbi 50 kilometra në orë më shumë se shpejtësia e lejuar, dhe një mjet ka lëvizur me shpejtësi mbi 70 kilometra në orë më shumë se shpejtësia e lejuar.

Aksionet e intensifikuara të kontrolleve vazhdojnë edhe në ditët në vijim.

“U bëjmë thirrje të gjithë pjesëmarrësve në trafik që të respektojnë rregullat e komunikacionit dhe të kontribuojmë së bashku për rrugë më të sigurta”, thonë nga MPB.

Related posts

Zeqiri: Të ardhurat nga buxheti i shtetit të jenë të njejta për të gjitha universitetet publike

e-max

Osmani: Mërgimtarët që kanë M-kartë, janë të privilegjuar në aeroporte

e-max

Sinishtaj pas diskutimit me Escobar: Do të vazhdojmë të kyçemi në politikën amerikane

e-max

Leave a Comment