Grubi: Fryma politike e Ali Ahmetit dhe BDI-së duhet të jetë e përjetshme sepse është më e mira për shqiptarët

Date:

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi mbrëmë nga tubimi i BDI-së në Çair tha se mobilizimi i madh i qytetarëvë për ta pritur në mënyrë madhështore Ali Ahmetin, dëshmon se Çairi dhe Shkupi nuk janë mosmirënjohës ndaj kontributit shumëvjeçar të kryetarit të BDI-së, Ali Ahmeti.

“Sonte, kjo pamje, ky mobilizim disa javor në të gjithë këshillat vendor të degës së Çairit, po i dëshmon kryetarit Ahmeti që: Çairi nuk është bukëpërmbystë, Shkupi nuk është mosmirënjohës, Çairi, Shkupi dhe shqiptarët janë me ty”, deklaroi Grubi.

Ai më tutje shtoj se e përjetshme në BDI duhet të mbetet vetëm fryma politike e Ali Ahmetit, pasi politika e tij ndihmoi në arritjet dhe faktorizimin e shqiptarëve në Maqedoninë e Veriut.

“Të nderuar, gara dhe konkurenca të bën më të fortë e më të mirë, vetëm i dobëti ka frikë nga konkurenca. Asgjë nuk ka filluar me mua dhe asgjë nuk do të përfundoj me mua, ose edhe me secilin prej nesh, ne jemi vetëm kalimtarë, të përkohshëm, fryma e Ali Ahmetit dhe e BDI-së duhet të jetë e përhershme sepse është e drejtë për shqiptarët. Secili prej nesh ka vënë nga një gurë në kalanë e përbashkët të arritjeve të shqiptarëve, të BDI-së dhe të vendit në 22 vitet e kaluara. BDI ka avansuar në çdo gjeneratë, ndërsa sot vendosi standardet në këtë lartësi, mos na ktheni prapa këtu, le të garojmë nga kjo lartësi e sipër”, u shpreh Grubi.

e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

Ringjallja e VMRO-së dhe bashkimi i dy “kryeneqëve”!

Nga Destan JONUZI Ali Ahmeti ende mbanë primatin e të...

Artis Kastrati shqiptari mjaft i respektuar në Festivalin e Cannës mes yjeve

Zemra na bëhet mal kur shohim se si personazhë...

Një Kolanë veprash më shumë se shkencë

Tetë vëllimet e profesor Ismail Ahmedit tashmë kanë zënë vend në...

Ju prezantojmë Celi Uka, një yll në ngjitje i muzikës

Ai jeton dhe vepron në Zvicër, por mësojmë se...