I FUNDIT/ Nuk është shkarkuar drejtori i PF Arafat Muaremi

Shkup, 18 Prill – Lajmet mbi shkarkimin e drejtorit të Policisë financiare Arafat Muaremi nga ana e Qeverisë dalin se nuk janë të ëvrteta, kështu mëson Zhurnal.mk nga burime të sigurta brenda Qeverisë dhe të njejtat demantojnë atë.

Të njejtat burime për Zhurnal.mk konfirmojnë se në seancën e sotme Qeveria nuk ka pasur në rend dite çështje kadrovike dhe se as lajmi mbi shkarkimin e drejtorit Muaremi nuk është i vërtetë. (Zhurnal.mk)

Të fundit në përqindje