Kryetari i Butelit Kostovski nga Luboteni: Çdo banorë i komunës sonë është i barabartë (FOTO)

Date:

Kryetari i komunës së Butelit, Darko Kostovski vazhdon me ofensivën ndërtimore me qëllim të krijimit të kushteve më të mira për jetë në çdo cep të komunës me të cilën ai menaxhon.

Kostovski sot gjatë ditës është mirëpritur nga banorët e Lubotenit me të cilët bashkë kanë biseduar për përfundimin e asfaltimit të disa rrugëve të cilat ishin kërkesë primare e banorëve të këtij vendbanimi por edhe për projektet e tjera për të cilat banorët kanë bërë tashmë kërkesa që të realizohen.

“Sot në Luboten u realizua fjala ime e dhënë ndaj haxhi Zejnullahut, haxhi Selimit, Rasimit, Sametit, Muhametit por edhe gjithë banorëve të rrugës së re të shtruar me asfalt. Në afat kohor rekord, para fillimit të muajit të shenjtë të Ramazanit, ekipet e komunës së Butelit veç më asfaltuan rrugët për të cilat kishim kërkesë nga këta banorë. Ne po zgjidhim një problem shumëvjeçar, nuk ka më banorë të lënë në haresë në komunën e Butelit”, ka shkruar Kostovski në faqen e tij zyrtare në facebook.

Kryetari i komunës së Butelit, Darko Kostovski prej fillimit të mandatit të tij ka nisur që të realizoj projektet e premtuara gjatë fushatës parazgjedhore, një pjesë e të cilave tashmë edhe kanë përfunduar, duke mbajtur llogari për një zhvillim të barabartë dhe jetë më cilësore për të gjithë banorët.

e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

Ringjallja e VMRO-së dhe bashkimi i dy “kryeneqëve”!

Nga Destan JONUZI Ali Ahmeti ende mbanë primatin e të...

Artis Kastrati shqiptari mjaft i respektuar në Festivalin e Cannës mes yjeve

Zemra na bëhet mal kur shohim se si personazhë...

Një Kolanë veprash më shumë se shkencë

Tetë vëllimet e profesor Ismail Ahmedit tashmë kanë zënë vend në...

Ju prezantojmë Celi Uka, një yll në ngjitje i muzikës

Ai jeton dhe vepron në Zvicër, por mësojmë se...