LSDM në Haraçinë dhe ministri Spasovski ndihmojnë banorët me mbi 100 pako ushqimore

Edhe pse nuk e përfaqsojmë pushtetin lokal, subjekti politik LSDM nuk i harron dhe anashkalon banorët e komunês së Haraçinës, pasi që fillon muaji i bekuar z.Oliver Spasovski ministër i punëve tê brendshme përkujdeset me afro 100 pako ushqimore për familjet nevojtare, njëherit të gjithëve ju uron muajin e Ramazanit duke ju dëshiruar agjërim të lehtë…

Të fundit në përqindje