LSDM: VMRO të shesë qilimat 20 mijë euro dhe t’ua kthejë paratë qytetarëve

Shkup, 7 Maj – Hristijan Mickoski dhe VMRO paturpësisht shpallin bllokada të intensifikuara gjatë krizës më të madhe ekonomike globale, kur ka një rritje të vazhdueshme të çmimeve të energjisë, çmimeve të ushqimeve dhe në kushtet kur politikanët nga e gjithë Evropa bashkohen për të gjetur mënyra për të mbrojtur standardin e jetesës dhe për të siguruar energji të mjaftueshme. për dimrin e ardhshëm, thuhet në kumtesën e sotme të LSDM-së.

“Përmes proceseve gjyqësore, opinioni pa se si VMRO shpenzoi qindra mijëra euro për mobilje dhe pajisje të shtrenjta për pajisjen e Pallatit të Bardhë.

Nëse VMRO dëshiron të bëjë diçka konstruktive, diçka me interes për qytetarët, në vend që të thërrasë për disa radikalizime dhe bllokada, le të shesë qilimat prej 20 mijë eurosh, llambadarët dhe tavolinat luksoze në Pallatin e Bardhë dhe le t’i kthejë paratë te qytetarët.

Për dallim nga VMRO dhe Mickoski që kundërshtojnë që paratë të përfundojnë tek qytetarët dhe të kujdesen vetëm për interesa personale dhe partiake, LSDM ndjek politikë të kthimit të parave tek qytetarët, pagave më të larta dhe përmirësimit të standardit jetësor të qytetarëve.

“Përpjekjet për bllokimin e VMRO-së nuk do të kenë sukses”, thonë nga LSDM.

Të fundit në përqindje