MATUSITEB takon kryetarin e Alternativës

Date:

Sot, në selinë qendrore të Alternativë e prita në takim kryetarin e Lidhjes së Shoqatave Joqeveritare Turke – MATUSITEB në vend, Husrev Emin, dhe drejtorin ekzekutiv, Mehmed Arif.

Përveç që diskutuam mbi situatën aktuale politike, temë diskutimi mes nesh ishte regjistrimi i popullsisë, rezultatet e të cilit pritet të publikohen në fund të këtij muaji.

Alternativa, si partnere e koalicionit qeveritar, është e angazhuar që regjistrimi i popullsisë të marrë epilog në prizmin e ndjeshmërisë reale të bashkësive etnike. Ritheksojmë edhe një herë se duam që mos të ketë politizim me regjistrimin e popullsisë, as me shqiptarët, as me turqit, por as me ndonjë një etni tjetër në këtë shtet.

e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

Afrim Gashi: Rritja e shumicës ishte një fiasko e vërtetë

Procesi i rritjes së shumicës, ishte një fiasko e...

Njihuni me Krenarin e super projektit ” Mrena nates”

Ai është artisti i familjes e megjithëse që i...

Shpenzim Beadini: Aktivitetet e fshehta ekonomike përbëjnë një fakt në jetën tonë të përditshme

Vlerësimin për aktivitetet e ekonomisë së fshehtë i konsideroj...