Mora valixhen dhe pas 54 viteve fillova jetën e re, Vesna rrëfen rrugëtimin e saj në Bali

Shkup, 22 Prill – Sinqerisht, për mua do të mbetej vetëm një destinacion në hartë, nëse nuk do të vinte këtu kolegu im Nenad Sekirarski, me të cilin punuam me sukses 17 vjet, ai u largua pesë vjet më parë, kurse unë erdha pas tre viteve. Më është dashur të qëndroj në Maqedoni për shkak të nënës sime, e cila meritonte të kujdesej për të derisa të nisej për në mbretërinë e qiejve. Me ftesë të koleges dhe mikut tim më të mirë mbylla kompaninë, “Sekirarski”-n tonë të parë, bëra valixhen dhe në moshën 54-vjeçare e ktheva jetën përmbys. Dhe ja ku jam në Bali, pa një muaj e dy, ku vazhdojmë të krijojmë me të njëjtën dashuri dhe energji, ndryshe nga gjithçka që kemi bërë deri më tani – thotë Vesna Ilievska, duke rrëfyer për jetën e saj të re në Bali për për lëvizjen e saj.

Nga skuadra që nuk ndryshon, e cila është e stolisur me profesionalizëm, dëshirë për sfida të reja dhe mbi të gjitha talent të përjetshëm, kanë lindur markat e reja “Soowa _zero” dhe “Habibi_mandalas”, të cilat ende nuk janë dëgjuar.

E bukura e jetës sime është se unë bëj punën që dua, një mjeshtër prototip, me një njeri që është pjesë e shpirtit tim. Kam mjaftueshëm kohë të lirë për botën time magjike “pëshpëritjen e shpirtit tim”, krijoj të privilegjuar nga bukuritë e pashtershme Hyjnore. Bëj foto të bukura dhe e shijoj me të gjitha shqisat. Tani dhe këtu. Bali është një ishull me një energji tjetër, sikur të ishte në një planet tjetër. Mendoj se erdha këtu për rritjen e shpirtit tim. Të pastroj të gjitha mbeturinat nga shpirti im i grumbulluar prej vitesh, mjaft larg zonës së rehatisë, saqë nuk mund të kthehem kur të trashet… Ta pranojmë, e dua shumë Maqedoninë dhe nuk do ta kisha lënë kurrë nëse jo “më ka munguar pjesa tjetër e shpirtit”, tha ajo.

Të fundit në përqindje