GazetaMax
Lajme

Në Bratilë flamuri në shtizën 12 metrash të lartë

Në nder të 111 vjetorit të Kryengritjes së Malësisë së Madhe, në Bratilë të Deçiqit, aty ku më 6 prill të vitit 1911 u ngrit flamuri shqiptar, pranë memorialit të Kryengritjes, u ngrit flamuri kuq e zi me përmasa 4.5 x 3 metra në shtizën e re 12 metrash të lartë.

Flamuri dhe shtiza u iniciua dhe u realizua nga Bashkësia Lokale Traboin, ndërsa u financua nga Shoqata “Jehona e Malësisë” nga Michigan, ShBA.

Flamuri mund të vërehet edhe nga pjesa fushore e Malësisë.

Related posts

Oda e zejtarëve Shkup e shënoi 90-vjetorin nga themelimi

e-max

Moduli i dytë i Shkollës Politike pranë Qendrës Presidenciale për Edukim Politik

e-max

LAJMI I FUNDIT: Vdes një ushtar i KFOR-it

e-max