Nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje në Tabanoc

Kumanovë, 21 maj – Nuk ka pritje të gjata në vendkalimin kufitar Tabanoc, informuan sot nga Ministria e Punëve të Brendshme.

Sipas të dhënave të MPB-së në periudhën kohore nga ora 17 të ditës së djeshme, deri në ora 11 të ditës së sotme, nga shteti në këtë vendkalim kanë dalë 4.211 shtetas të vendit.

Në periudhën e njëjtë në VK Tabanov në shtet kanë hyrë gjithsej 6.615 persona.

Të fundit në përqindje