GazetaMax
Lajme

Shqiptarët për herë të parë do të drejtojnë shkollën “Pançe Karagjozov”, emërohet drejtor Hirmin Duraku

Hirmin Duraku emërohet drejtor i Sh.M.M.Q.Sh “Pançe Karagjozov”, për herë të parë në historinë e kësaj shkolle emërohet në krye të detyrës një shqiptarë ai këtë lajm e konfirmoi për televizionin Klan Maqedoni.

Hirmin Duraku vjen nga vendbanimi Rashçe e komunës së Sarajit është Magjistër i Biologjisë dhe ka përvoj pune 20 vjeçare si profesor në shkolla të ndryshme.

Shkolla “Pançe Karagjozov” ka të bëjë me drejtime shëndetësore: infermieri (motër medicinale), motër gjinekologjike – akusherike, teknik i fizioterapisë, teknik dhëmbësh, teknik i farmacisë dhe teknik laborant, ku ka 75 paralele me afro 2500 nxënës.

Duraku më herët ka ligjeru lëndën e biologjisë dhe ka ushtruar detyrën e ndihmës drejtorit në po të njejtën shkollë.

Sh.M.M.Q.Sh “Pançe Karagjozov” menaxhohet në kuadër të Qytetit të Shkupit dhe ky vendim vjen me urdhër të kryetarit të Qytetit të Shkupit, Danela Arsovska.

Related posts

Dorëzohen 17.650 dokumente udhëtimi për qytetarët jashtë Maqedonisë, vetëm në Bern 2.445

e-max

Hoxha: Zbatimit në praktikë i Ballkanit të Hapur, i duhet mbështetja e BE dhe SHBA

e-max

Qeveria do të debatojë për pakon e masave të reja

e-max