Të martën autobusët do të qarkullojnë sipas orarit të së dielës

Shkup, 20 maj – Për shkak të festës shtetërore, 24 Maji (e martë) qarkullimi publik në Shkup do të zhvillohet sipas itinerarit të së dielës, ndërsa kujdestarë do të jenë tre pika të shitjes së biletave.

Siç informojnë nga NQP, nga ora 7:00 deri në ora 13:00 do të punojnë pikat e shitjes në Qendrën transportuese, Tregu i gjelbër dhe pija e shitjes në Gjorçe Petrov.

Të martën, Teleferiku do të punojë si zakonisht, nga ora 10 deri në 20, ndërsa të hënën objekti nuk do të punojë.

Të fundit në përqindje