TikTok me një veçori të re

Date:

Eksperimenti i TikTok me ‘storjet’ e stilit të Snapchat po vazhdon, derisa kompania po e shtrin më tej funksionin te një grup më i madh i përdoruesve.

Nëse e keni marrë funksionin, do të përshëndeteni me një baner të ri kur të hapni aplikacionin që ju inkurajon të krijoni një ‘story’.

“Aktualisht jemi duke zgjeruar një test pilot, i cili iu ofron krijuesve formate shtesë për të sjellë në jetë idetë e tyre krijuese për komunitetin TikTok”, tha TikTok, megjithatë nuk shpjegoi se sa përdorues janë të përfshirë aktualisht në test ose si do të duket prezantimi i ardhshëm i funksionit.

Shtimi i një videoje ose fotografie në ‘story’ funksionin jashtëzakonisht në mënyrë të ngjashme me bërjen e një fotografie ose videoje për veçorinë standarde të TikTok, me të njëjtat mjete redaktimi, efekte, filtra dhe tinguj.

Megjithatë, ndryshe nga një video e zakonshme e TikTok, ‘storjet’ nuk do të shfaqen drejtpërdrejt në profilin tuaj dhe do të zhduken pas 24 orësh.

e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

Afrim Gashi: Rritja e shumicës ishte një fiasko e vërtetë

Procesi i rritjes së shumicës, ishte një fiasko e...

Njihuni me Krenarin e super projektit ” Mrena nates”

Ai është artisti i familjes e megjithëse që i...

Shpenzim Beadini: Aktivitetet e fshehta ekonomike përbëjnë një fakt në jetën tonë të përditshme

Vlerësimin për aktivitetet e ekonomisë së fshehtë i konsideroj...