GazetaMax
Lajme

U promovua punimi shkencor “Aspektet juridike të përdorimit të gjuhëve në Republikën e Maqedonisë së Veriut”

Dje, në amfiteatrin e Universitetit të Europës Juglindore në Shkup, u promovua punimi shkencor ““Aspektet juridike të përdorimit të gjuhëve në Republikën e Maqedonisë së Veriut” të autorëve prof. dr. Ylber Sela dhe mr. Llazo Matovski.

Promovimi i punimit shkencor u organizua nga ana e Agjencisë së Zbatimit të Gjuhës të RMV-së, në bashkëpunim me Fakultetin e Drejtësisë pranë Universitetit të Europës Juglindore dhe Fakultetit të Drejtësisë pranë Universitetit të Tetovës.

Gjatë promovimit të këtij publikimi fjalë rasti kishin prof. dr. Adnan Jashari, dekan i Fakultetit të Drejtësisë pranë Universitetit të Europës Juglindore dhe prof. dr. Qebir Avziu, dekan i Fakultetit të Drejtësisë pranë Universitetit të Tetovës.

Gjithashtu, fjalë rasti kishin dhe recensentët e këtij publikimi shkencor prof. dr. Jeton Shasivari dhe prof. dr. Afet Mamuti.

Në fund, fjalë rasti kishin dhe autorë e këtij publikimi, prof. dr. Ylber Sela dhe mr. Llazo Matovski.

https://www.facebook.com/apjazgj/posts/pfbid01RiGX8W6PV6iZ6hQRZU9akQ8vPhijprJ82cmRZWmQRfRtHHvvem9H5E9fJ4c9jocl

Related posts

Bela: Trendi i migrimit të të rinjve është fatal për vendin tonë

e-max

Debat publik për ndryshimet e Ligjit për shërbimet audio dhe audiovizuale mediatike

e-max

Kritika për gjyqësorin dhe liritë ekonomike, vendi i parafundit në listë!

e-max